Vul een zoekwoord in

Werken bij een van onze organisaties

De organisaties die bij VIGO zijn aangesloten, zijn regelmatig op zoek naar talentvolle zorgprofessionals. Nieuwe collega's die durven denken in mogelijkheden, waardevolle verbindingen weten te leggen en over grenzen heen durven denken. Werken bij 1, is werken bij meer.

Bij VIGO geloven we in de kracht van het geheel. Ga je bij een van onze organisaties aan de slag, dan werk je nauw samen met je eigen collega's, maar ook die van andere aangesloten instellingen. Niet alleen rond de zorg en begeleiding van cliënten, maar ook bij het uitrollen van projecten. We bundelen onze krachten in innovatie en leren continu van elkaar. Samenwerken, kennisdelen en initiatief nemen zijn sleutelwoorden.

De ondersteunende diensten van de verschillende VIGO organisaties gericht op jeugd en GGZ zijn ondergebracht in het VIGO ServiceNetwerk. 

In dit VIGO ServiceNetwerk is de kennis en expertise gebundeld, en kan zo de zorg- en dienstverlening aan onze jeugdigen, cliënten, patiënten en naasten nog beter ondersteunen. Tevens maakt deze bundeling het mogelijk snel in te springen op de complexe en steeds veranderende zorgwereld. Als medeweker van het VIGO ServiceNetwerk blijf je ook zichtbaar en werkzaam op onze zorglocaties. Je werkt flexibel, daar waar het nodig is. 

Wil jij graag werken bij een van de ondersteunende diensten? Wij hebben momenteel de volgende vacatures:

Wil jij je inzetten voor een betere zorg- en hulpverlening? Bekijk dan direct de vacatures bij onze organisaties: