Vul een zoekwoord in

Account & innovatiemanager

Locatie: n.t.b. Uren: 32-36 uur

Binnen de afdeling van Business Ontwikkeling & Innovatie en het team commercie & aanbestedingen zijn we op zoek naar een account- & innovatiemanager

Zoek jij een veelzijdige baan waarbij jij jouw innovatiekracht, commerciële talent en analytische vermogens optimaal kan inzetten? Ben jij van nature een verbinder en weet jij het verschil te maken? Wil jij verder aan de slag binnen een ambitieuze, innovatieve werkomgeving waar jouw mening telt? Dan ben jij gewoon anders en ben je meer dan welkom bij VIGO!

VIGO biedt effectieve en betaalbare zorg, behandeling en begeleiding aan jongeren, volwassenen en ouderen op het gebied van jeugdzorg, forensische zorg en geestelijke gezondheidszorg. Dat doen we met onze business units Pactum, Rooyse Wissel, Vincent van Gogh en Centiv en in samenwerking met diverse externe partners. We helpen mensen beter om te gaan met hun kwetsbaarheid op het moment dat het nodig is. Hoe eerder we mensen goed helpen, hoe kleiner de kans dat we ze terugzien in zwaardere vormen van zorg. Door samenwerking en innovatie geven we invulling aan onze maatschappelijke opgave en bouwen we aan betaalbare en toegankelijke zorg. 

Trots op onze historie, gaan we de uitdagingen van deze tijd volop aan. We werken aan innovaties die de cliënt echt centraal stellen, met behulp van technologie, ICT en e-health. Daarvoor zoeken we mensen die willen leren en bouwen aan een toonaangevende en innovatieve organisatie voor nieuwe ggz en jeugdzorg. Want het kan en moet gewoon anders.

Voor de ondersteuning van de business units zoeken we een:

 

Account & innovatiemanager

 

Wat maakt deze functie uniek?

Je draagt bij aan het ontwikkelen en realiseren van onze transformatiedoelstellingen. Met innovatieve samenwerkings- en verkoopstrategieën ben jij spin in het web en aanspreekpunt in een regio. Je kent het netwerk en inspireert interne en externe stakeholders om te komen tot innovatieve oplossingen in het zorgaanbod. Je regisseert het relevante zorgverkoopproces en voert onderhandelingen met onder andere zorgverzekeraars en gemeenten. Je houdt het overzicht over het hele zorgverkoopproces, je bewaakt de timelines en signaleert tijdig ontwikkelingen. Jouw werkzaamheden bestaan onder meer uit:

 • Het regisseren van het gehele contracteringproces (overeenkomsten, aanbestedingen en subsidies) alsmede het adviseren van de directie en het management bij de uitvoering en naleving;
 • Het opbouwen en onderhouden van een relatienetwerk met de zorgverzekeraars, zorgkantoor en gemeenten. Je treedt hierbij op als aanspreekpunt vanuit de organisatie met de externe partijen;
 • Het signaleren van ontwikkelingen in de markt en veranderingen in wet- en regelgeving. Je analyseert en beoordeelt deze op mogelijke impact en kansen voor de organisatie en adviseert de directie hierover.

 

Wat maakt jou uniek?

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent een creatieve denker en verbinder;
 • Je hebt ervaring in zorgmarketing en verkoop of inkoop van zorg;
 • Je bent resultaatgericht en hebt een goed analytisch vermogen;
 • Je bent communicatief vaardig, commercieel ingesteld en initiatiefrijk;
 • Je bent planmatig, gestructureerd, vooruitziend en goed in staat deadlines te behalen.

 

Wat bieden we jou?

 • Een leuke functie in een ambitieuze, innovatieve organisatie met meer dan genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen;
 • Een marktconform salaris conform CAO GGZ FWG 60 of 65. Deze functie wordt ingeschaald afhankelijk van je werkervaring;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Ontzettend goede koffie, veel gezellige collega’s en een informele werksfeer.

 

Waar kom je te werken?

Je komt te werken bij VIGO met een focus op een van de regio’s.  Met je teamgenoten in het zelfsturend team schaak je op de verschillende onderhoudsniveau‘s: strategisch, tactisch en operationeel en ondersteun je de BU’s hierin.

Contact

Heb je vragen over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met Fieke van Casteren per mail: fiekevancasteren@vigogroep.nl.

Hebben wij jouw interesse gewekt voor deze functie bij VIGO? Stuur dan je cv en korte motivatie uiterlijk 19 mei naar werken@vigogroep.nl.