Vul een zoekwoord in

Administratief medewerker financiën

Locatie: Venray, Deurne of Zetten (en andere VIGO locaties mogelijk)

Voor de ondersteuning van het team Finance-team van het VIGO Service netwerker zoeken we een Administratief medewerker financiën.

VIGO biedt effectieve en betaalbare zorg, behandeling en begeleiding aan jongeren en volwassenen. Dat doen we met onze business units (BU’s) van Stichting Pactum, De Rooyse Wissel, Vincent van Gogh en Centiv, in samenwerking met diverse externe partners. Vanuit het VIGO Service Netwerk (VSN) faciliteren de ondersteunende diensten deze business units. We helpen mensen beter om te gaan met hun kwetsbaarheid op het moment dat het nodig is. Hoe eerder we jongeren en volwassenen goed helpen, hoe kleiner de kans dat we ze terugzien in zwaardere vormen van (forensische) zorg. Door samenwerking en innovatie geven we invulling aan onze maatschappelijke opgave en bouwen we aan betaalbare en toegankelijke zorg.

Voor de ondersteuning van het team Finance-team van het VIGO Service netwerk zoeken we een:

Administratief medewerker financiën

Het Finance-team van het VSN zet zich dagelijks in om VIGO als organisatie te ondersteunen. Van het verwerken van facturen tot kas- en bankboekingen. Iedereen binnen het team heeft zijn of haar eigen expertise. Ben jij een gemotiveerde administratief medewerker en wil je snel aan de slag om jouw werkervaring uit te breiden? Kom dan het Finance-team versterken!

Wat maakt jouw functie gewoon anders?

Deze functie biedt jou de kans om in een divers team samen te werken. Je werkt overkoepelend voor alle stichtingen die onder de VIGO groep vallen. Wij zijn per direct op zoek naar een leuke collega die de financiële administratie op orde kan houden. Je werkt nauwkeurig en gaat integer om met de informatie die je ziet. Samen met ongeveer 10 collega’s en stagiaires ben je verantwoordelijk voor het inboeken en verwerken van inkomende facturen. Daarnaast houd je de verschillende mailboxen bij en verwerk je betalingsherinneringen. Verder houd je je bezig met het klaarzetten van betaalbatches, verwerken van mutaties in het bank- en kasboek. Kortom een goede plek om jouw skills verder te ontwikkelen en verder te groeien mocht je deze ambitie hebben.

Wat maakt jou gewoon anders?

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding. Bij voorkeur in de richting van financiële administratie,
 • Ervaring binnen de financiële administratie in bijvoorbeeld een stage is een pré,
 • Met jouw flexibiliteit en collegiale werkhouding ben je een fijne aanvulling op ons team,
 • Je werkt graag samen maar bent ook in staat goed zelfstandig te werken,
 • Je hebt het lef en durft je nek uit te steken en buiten de gebaande paden te denken.

Wat bieden we jou?

 • Het betreft een functie voor 24 tot 36 uur per week, uren in overleg;
 • De functie zal worden ingeschaald conform CAO GGZ FWG 35;
 • Uiteraard krijg je een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en hebben we een reiskostenvergoeding;
 • Je bent primair werkzaam in Venray, Zetten of Deurne afhankelijk van jouw woonplaats waarbij deels thuiswerken en werken op de verschillende VIGO locaties tot de mogelijkheden behoort;
 • We bieden in eerste instantie een contract voor 1 jaar, verlenging voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden;
 • Onze locaties zijn goed bereikbaar met ov en parkeren is voor jou geregeld.

Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden

We vinden het belangrijk dat je zelf ook in balans blijft. Dit ondersteunen wij met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Er valt bij ons veel te kiezen, zoals werken in deeltijd, flexibel werken en thuiswerken. Andere voorbeelden van onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zijn 100% betaald zorgverlof, ouderschapsverlof en goede regelingen voor pensioen, studie en reiskosten. Daarnaast hebben we een ruim aanbod van fiscale regelingen waaronder een fiets, fitness, cadeaubonnen, weekendje weg e.d.

Contact & Solliciteren

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Nardi Feijts, nardifeijts@vigogroep.nl (tot 22 augustus) of Bianca de Boer biancadeboer@vigogroep.nl (vanaf 22 augustus). Indien je geïnteresseerd bent in deze functie verzoeken we jouw sollicitatie zo snel mogelijk in te sturen via werken@vigogroep.nl. We maken graag op korte termijn ruimte voor een gesprek in overleg met jou.