Vul een zoekwoord in

Business Controller

Locatie: Nijmegen of Venray Uren: in overleg

Voor de ondersteuning van de business units zoeken we een Business Controller VIGO.

VIGO biedt effectieve en betaalbare zorg, behandeling en begeleiding aan jongeren, volwassenen en ouderen op het gebied van jeugdzorg, forensische zorg en geestelijke gezondheidszorg. Dat doen we met onze dochterorganisaties Bijzonder Jeugdwerk, Rubicon Jeugdzorg, Pactum, Rooyse Wissel, Vincent van Gogh en Centiv en in samenwerking met diverse externe partners. We helpen mensen beter om te gaan met hun kwetsbaarheid op het moment dat het nodig is. Hoe eerder we mensen goed helpen, hoe kleiner de kans dat we ze terugzien in zwaardere vormen van zorg. Door samenwerking en innovatie geven we invulling aan onze maatschappelijke opgave en bouwen we aan betaalbare en toegankelijke zorg. 

Voor de ondersteuning van de business units zoeken we een:

Business Controller VIGO

Wat maakt deze functie uniek?

Zoek jij een veelzijdige baan waarbij jij jouw analytisch talent optimaal kan inzetten? Heb je het lef om het verschil te maken in een ambitieuze werkomgeving? Durf je een kritische sparring partner te zijn? Dan ben jij meer dan welkom bij VIGO!

Wij zijn op zoek naar een business controller binnen het zelforganiserende team Financiën. Buiten jouw team werk je intensief samen met directie en management, HR, zorgverkoop en de financiële administratie. Jij en je team staan nooit stil. De innovatieve strategie zorgt ervoor dat we als organisatie constant in beweging zijn. Onze netwerkstructuur (zowel intern als extern) vraagt van jou dat je het leuk vindt verbindingen te leggen, vooral over teamgrenzen heen.

Wat maakt jou uniek?

Jouw takenpakket is heel divers. Zo stel jij onder andere managementinformatie samen en analyseer je dit. Je werkt mee aan business cases en scenario-analyses voor de verschillende VIGO onderdelen. Ook ben je betrokken bij de zorgverkoop en het opstellen van de jaarlijkse/meerjaren begroting.

Je hebt ervaring in een soortgelijke rol. Door jouw sterke analytische vaardigheden en nauwkeurigheid til je jouw werk naar een hoger niveau. Je kunt goed verbinden, bent communicatief vaardig en initiatiefrijk. Je bent een sparringpartner voor jouw directe collega’s en een team player.

Je beschikt over minimaal een HBO werk- en denkniveau met voorkeur in de financiële richting. Je bent geïnteresseerd in ontwikkelingen binnen de zorg.

Het bijzondere aan Vincent van Gogh

Vincent van Gogh heeft een rijke traditie in het behandelen en begeleiden van mensen met ernstige psychische en psychiatrische klachten. Dit doen we over een breed spectrum, klinisch en ambulant en steeds vaker bij mensen thuis of digitaal. Onze ambitie? Herstel is haalbaar, zeker met de juiste zorg. In de eigen omgeving en samen met de cliënt, met naasten en andere betrokkenen binnen de keten en het netwerk. Hiervoor kent Vincent van Gogh elf zelfstandige eenheden, verspreid over heel Limburg.

Wat bieden we jou?

Naast goede koffie, gezellige collega’s en een informele werksfeer; een functie waarin je van grote betekenis kunt zijn en het verschil kunt maken. Een ontwikkelgerichte en inspirerende werkomgeving met ruimte om invulling te geven aan jouw ontwikkelbehoefte. Marktconforme inschaling binnen de CAO GGZ (FWG 65) en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij verzoeken je jouw sollicitatie voor 1 oktober 2021 per mail te sturen via deze link

Heb je vragen over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met Hanneke Versleijen, business controller, via hannekeversleijen@vigogroep.nl.