Vul een zoekwoord in

Business Controller

Locatie: Nijmegen Uren: 24 – 36 uur

Voor de ondersteuning van de afdelingen binnen het VIGO Servicenetwerk zoeken we een: Business Controller Ondersteunende diensten en Vastgoed

VIGO biedt effectieve en betaalbare zorg, behandeling en begeleiding aan jongeren, volwassenen en ouderen op het gebied van jeugdzorg, forensische zorg en geestelijke gezondheidszorg. Dat doen we met onze dochterorganisaties Pactum, Rooyse Wissel, Vincent van Gogh en Centiv en in samenwerking met diverse externe partners. We helpen mensen beter om te gaan met hun kwetsbaarheid op het moment dat het nodig is. Hoe eerder we mensen goed helpen, hoe kleiner de kans dat we ze terugzien in zwaardere vormen van zorg. Door samenwerking en innovatie geven we invulling aan onze maatschappelijke opgave en bouwen we aan betaalbare en toegankelijke zorg. 

Voor de ondersteuning van de afdelingen binnen het VIGO Servicenetwerk zoeken we een:

Business Controller Ondersteunende diensten en Vastgoed

Wat maakt deze functie uniek?

Zoek jij een veelzijdige baan waarbij jij jouw analytisch talent optimaal kan inzetten? Heb je het lef om het verschil te maken in een ambitieuze werkomgeving? Durf je een kritische sparring partner te zijn? Dan ben jij meer dan welkom bij VIGO!

Wij zijn op zoek naar een business controller binnen het zelforganiserende team Financiën. Binnen het team heb jij als aandachtsgebied het VIGO Servicenetwerk (stichting VIGO), waar binnen de ondersteunende diensten zijn georganiseerd. Buiten jouw team werk je intensief samen met directie en management, HR en financiën en ICT. Jij en je team staan nooit stil. De innovatieve strategie zorgt ervoor dat we als organisatie constant in beweging zijn. Onze netwerkstructuur (zowel intern als extern) vraagt van jou dat je het leuk vindt verbindingen te leggen, vooral over teamgrenzen heen.

Wat maakt jou uniek?

Jouw takenpakket is heel divers. Zo stel jij onder andere managementinformatie samen en analyseer je dit. Je werkt mee aan business cases en scenario-analyses voor de verschillende afdelingen binnen het VIGO Servicenetwerk waaronder HR, Financiën, ICT, inkoop,  kwaliteit en veiligheid, Vastgoed en Business Ontwikkeling en Innovatie.  Ook ben je betrokken bij diverse projecten op het gebied van Vastgoed, Inkoop en ICT.

Je hebt ervaring in een soortgelijke rol en specifiek met projectcontrolling en vastgoed. Door jouw sterke analytische vaardigheden en nauwkeurigheid til je jouw werk naar een hoger niveau. Je kunt goed verbinden, bent communicatief vaardig en initiatiefrijk. Je bent een sparringpartner voor jouw directe collega’s en een team player.

Je beschikt over minimaal een HBO werk- en denkniveau met voorkeur in de financiële richting. Je bent geïnteresseerd in ontwikkelingen binnen de zorg.

Wat bieden we jou?

Naast goede koffie, gezellige collega’s en een informele werksfeer; een functie waarin je van grote betekenis kunt zijn en het verschil kunt maken. Een ontwikkelgerichte en inspirerende werkomgeving met ruimte om invulling te geven aan jouw ontwikkelbehoefte. Marktconforme inschaling binnen de CAO GGZ (FWG 60 of 65) en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij verzoeken je jouw sollicitatie voor 14 februari 2022 per mail te sturen naar werken@vigogroep.nl

Heb je vragen over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met Petra de Bruijn, directeur financiën en ICT, via petradebruijn@vigogroep.nl.