Vul een zoekwoord in

Business Intelligence Consultant

Locatie: Nijmegen Uren: 32-36

Voor onze nieuwe organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren Business Intelligence consultant.

VIGO biedt effectieve en betaalbare zorg, behandeling en begeleiding aan jongeren en volwassenen. Dat doen we met onze business units Bijzonder Jeugdwerk, Rubicon Jeugdzorg, Pactum, De Rooyse Wissel en Vincent van Gogh, in samenwerking met diverse externe partners. We helpen mensen beter om te gaan met hun kwetsbaarheid op het moment dat het nodig is. Hoe eerder we jongeren en volwassenen goed helpen, hoe kleiner de kans dat we ze terugzien in zwaardere vormen van (forensische) zorg. Door samenwerking en innovatie geven we invulling aan onze maatschappelijke opgave en bouwen we aan betaalbare en toegankelijke zorg. De innovatieve strategie zorgt ervoor dat we als organisatie constant in beweging zijn. 

Wat maakt deze job bijzonder?

Vigo en specifieker het Vigo Service Netwerk levert de volledige ondersteunende dienstverlening voor de diverse business units. Binnen onze business units wordt nu nog gebruik gemaakt van diverse oplossingen voor datawarehousing, Business Intelligence en Management Informatie. Enige tijd geleden zijn projecten gestart voor de harmonisatie van de diverse systemen naar meer geïntegreerde oplossingen. Door deze samenvoeging ontstaat een (deels) nieuwe informatiebehoefte. Jouw rol in deze nieuwe wordt enerzijds de (interne) klant te adviseren over de waarde en toepassingsmogelijkheden van Business Intelligence en Management Informatie en anderzijds - samen met je team – het ontwerpen realiseren en implementeer je nieuwe datamodellen en dashboards. Behalve dat je aan het succes van onze business units werkt kun je natuurlijk ook werken aan je eigen  ontwikkeling. Je maakt onderdeel uit van het IT team met onder andere informatie, functionele- en technische Specialisten. Buiten jouw team werk je intensief samen met onder meer de business en financial controllers.

Wat maakt jou bijzonder?

Je bent een Business Intelligence Consultant die zijn sporen heeft verdiend in het adviseren over en organiseren van informatie. Je bent een sociale en een prettige samenwerkingspartner. Je hebt een sterk analytisch vermogen je kunt een goede aansluiting maken op zowel het strategische, tactische als operationele vlak. Je denkt vanuit de gegevens maar met een directe blik op de toepasbaarheid voor eindgebruikers. Je hebt  oog voor de adoptie en adaptatie van je oplossing. Verder beschik je over een gezonde dosis relativeringsvermogen en humor. Onze netwerkstructuur (zowel intern als extern) vraagt van jou dat je het leuk vindt verbindingen te leggen, vooral over grenzen van de verschillende bedrijfsonderdelen heen. Dit vraagt veel zelfstandigheid, creativiteit en een groot zelf startend vermogen.

Jouw kennis en ervaring:

  • Je hebt (ruime) ervaring met tools zoals Power BI, SSAS, SSMS (SQL) of Azure Data Factory.
  • Heb je ook ervaring met Powershell, CI/CD en Python is dat een pre.
  • Ervaring in de zorg helpt je op weg bij het begrijpen van de data.
  • Je beschikt over uitstekende communicatie vaardigheden om de schakel te kunnen zijn tussen business en IT.

Wat bieden we jou?   

  • Een functie waarin je van grote betekenis kunt zijn en het verschil kunt maken. Een ontwikkelgerichte en inspirerende werkomgeving met ruimte om invulling te geven aan jouw ontwikkelbehoefte.
  • Het betreft een functie voor 32 tot 36 uur per week. Voor deze functie is FWG functieschaal 55 CAO GGZ met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contact & Solliciteren

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Bert Klinkenberg, CIO via (06) 10034891 of bertklinkenberg@vigogroep.nl. Indien je geïnteresseerd bent in deze functie verzoeken we jouw sollicitatie in te sturen via werken@vigogroep.nl.