Vul een zoekwoord in

Consulent Flex

Locatie: Venray Uren: 28 uur

Voor het flexteam zijn we op zoek naar een nieuwe collega in de functie van consulent!

Bij VIGO helpen wij mensen om weer grip te krijgen op hun leven net als jij willen zij ook meedoen in de maatschappij én zich begrepen voelen. We werken vanuit de stichtingen Pactum, De Rooyse Wissel, Vincent van Gogh. Om de juiste ondersteuning te kunnen bieden ligt bij ons de uitdaging om de juiste collega’s aan te trekken én te behouden. Dit doen we gezamenlijk vanuit het VIGO Service Netwerk (VSN). We zoeken mensen met lef en daadkracht. Nieuwsgierige collega’s die fouten durven te maken en humor hebben zijn een toevoeging in ons team. Door samenwerking en innovatie geven we invulling aan onze uitdaging; mensen op eigen kracht verder helpen.

Wat maakt deze functie uniek?

Jouw functie bestaat uit het door ontwikkelen van het flexteam. Naast de directe verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en de kwantiteit van het flexteam ben je het eerste aanspreekpunt voor medewerkers in het flexteam. Daarnaast kijk je met de flexplanners mee naar de processen binnen de afdeling en stem je regelmatig af met de planners welke behoefte aan kwaliteit en kwantiteit er is. Je weet als geen ander hoe belangrijk goede communicatie is naar teams en medewerkers toe en weet iedereen continu op de hoogte te houden van de stand van zaken. Je bent in staat om medewerkers te overtuigen en enthousiasmeren. Je bent duidelijk, ondernemend en stressbestendig.

De komende jaren gaan we flink ontwikkelen met het flexteam dus je krijgt de ruimte om jouw kennis en ervaring in te zetten ten behoeve van deze ontwikkelingen.

Jouw takenpakket bestaat onder meer uit:

 • Contact onderhouden met de flexmedewerkers
 • Processen analyseren en verbeteren
 • Werving nieuwe flexmedewerkers
 • Contact met planners over flexbehoefte en passende inzet medewerkers
 • Met de teams afstemmen wat voor type inzet ze nodig hebben
 • Doorontwikkelen van de flexinzet bij VIGO

Wat maakt jou uniek?

 • Jij hebt aantoonbaar HBO werk- denk niveau;
 • Jij hebt affiniteit met de zorg;
 • Bij voorkeur heb je ervaring met ORTEC/OWS of een ander plansysteem en kennis van planningsprocessen;
 • Je bent beschikbaar voor tenminste 28 uur per week, dagen zijn in overleg en afstemming met je collega’s in het team.
 • Je bezit goede communicatieve vaardigheden, houdt het overzicht en bent een teamplayer.
 • Je bent creatief in het bedenken van oplossingen en gaat uitdagingen niet uit de weg.

Wat bieden we jou?

Naast goede koffie, gezellige collega’s en een informele werksfeer; een functie waarin je van grote betekenis kunt zijn en het verschil kunt maken. Een ontwikkelgerichte en inspirerende werkomgeving met ruimte om invulling te geven aan jouw ontwikkelbehoefte.

Marktconforme inschaling binnen de CAO GGZ in FWG 50 Deze functie wordt ingeschaald afhankelijk van je werkervaring.

Wij verzoeken je jouw sollicitatie voor 9 augustus 2022 per mail te sturen via deze werken@vigogroep.nl. Heb je vragen over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met met Prisca Suijkerbuijk 06-86800723.

De gesprekken staan gepland op 16 augustus.