Vul een zoekwoord in

Contractmanager / adviseur zorgcontractering /zorgverkoop

Locatie: Nijmegen

Ben jij van nature een verbinder en weet jij op strategisch niveau het verschil te maken?

VIGO biedt effectieve en betaalbare zorg, behandeling en begeleiding aan jongeren en volwassenen. Dat doen we met onze dochterorganisaties Pactum, Rooyse Wissel, Vincent van Gogh en Centiv en in samenwerking met diverse externe partners. We helpen mensen beter om te gaan met hun kwetsbaarheid op het moment dat het nodig is. Hoe eerder we mensen goed helpen, hoe kleiner de kans dat we ze terugzien in zwaardere vormen van (forensische) zorg. Door samenwerking en innovatie geven we invulling aan onze maatschappelijke opgave en bouwen we aan betaalbare en toegankelijke zorg.

Voor de afdeling financiën en ICT zijn we op zoek naar:

Contractmanager / adviseur zorgcontractering / zorgverkoop

Wat maakt deze functie uniek?

Als contractmanager / adviseur zorgverkoop draag je bij aan het ontwikkelen en realiseren van verkoopstrategieën, het regisseren van het zorgverkoopproces en het voeren van onderhandelingen met onder andere zorgverzekeraars en zorgkantoor. Je houdt het overzicht over het hele zorgverkoopproces, draagt zorg voor periodieke monitoring, bewaakt de timelines en signaleert tijdig ontwikkelingen. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het contractmanagement en beheer. Jouw primaire focus zal toezien op de ZVW en Zorgkantoor.

Naast jouw rol in de contractering heb je samen met jouw collega’s een belangrijke rol in het vertalen van wet- en regelgeving en contracten naar het primaire proces. Je hebt een belangrijke (adviserende) rol in het registratie- en declaratiebeleid met betrekking tot de zorgproducten en adviseer je de teams, behandelaren, medisch secretariaat, zorgondersteuning / administratie, directie en management op het gebied van juiste, tijdige en volledig bronregistratie. Je draagt pro actief verbeteringen aan waarbij het optimaliseren van registratieprocessen, signaleren van risico’s en analyse van zorgregistratie leidend zijn.

Jouw takenpakket bestaat onder meer uit:

  • (Het voorbereiden van) de zorgverkoop en de periodieke monitoring en informatievoorziening aan interne en externe stakeholders
  • Onderhouden van contacten met financiers (primair zorgkantoren en zorgverzekeraars)
  • Vertalen inkoopvoorwaarden en contracten naar werkprocessen binnen de organisatie en het adviseren van de business units hieromtrent
  • Zorgdragen voor juiste implementatie en vastlegging van maatwerkafspraken (hoofd- onderaannemer schap en buiten regionale productie)
  • Monitoren en bewaken van de contractueel vastgelegde afspraken
  • Zorg dragen voor een adequate verantwoording aan financiers
  • Contractmanagement / contractbeheer

Wat maakt jou uniek?

Je zoekt een veelzijdige baan waarbij jij jouw analytische talent optimaal kan inzetten. Je bent van nature een verbinder en weet op strategisch niveau het verschil te maken.

Je bent ervaren in het vak en weet met je analytisch vermogen je werk naar een hoger niveau te tillen, waarbij resultaatgericht werken een van je kernwaarden is. Dit alles doe je door gestructureerd, planmatig, communicatief vaardig en initiatiefrijk te werken.

Je bent een sparringpartner en een team player waarbij je de verbinding met je collega’s op zoekt. Tenslotte ben je fulltime (36 uur) beschikbaar.

Naast een HBO werk- en denkniveau met voorkeur in de financiële richting, beschik je over een ruime ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent geïnteresseerd in ontwikkelingen binnen de zorg.

Wat bieden we jou?

Naast goede koffie, gezellige collega’s en een informele werksfeer; een functie waarin je van grote betekenis kunt zijn en het verschil kunt maken. Een ontwikkelgerichte en inspirerende werkomgeving met ruimte om invulling te geven aan jouw ontwikkelbehoefte.

Marktconforme inschaling binnen de CAO GGZ in FWG 65. Deze functie wordt ingeschaald afhankelijk van je werkervaring.

Wij verzoeken je jouw sollicitatie voor 30 juni 2022 per mail te sturen via werken@vigogroep.nl.  Heb je vragen over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met Petra de Bruijn, via petradebruijn@vigogroep.nl