Vul een zoekwoord in

Corporate recruiter

Locatie: remote of hybride Uren: 24-36 uur

Procesinrichting van A tot Z, projecten & werven van specialistische profielen. Als recruiter binnen VIGO heb je direct impact op het wervingsbeleid en de uitvoering van jouw taken. Jouw mening telt.

Binnen VIGO helpen we kwetsbare mensen. Net als jij willen zij ook grip op hun leven, meedoen in de maatschappij én zich begrepen voelen. Helpen doen we samen vanuit de business units (BU’s) Pactum, De Rooyse Wissel, Vincent van Gogh en Centiv. Om de juiste ondersteuning te kunnen bieden ligt bij ons de uitdaging om de juiste collega’s aan te trekken én te behouden. Dit doen we gezamenlijk vanuit het VIGO Service Netwerk (VSN). We zoeken mensen met lef en daadkracht. Nieuwsgierige collega’s die van een lolletje houden, zijn een toevoeging in ons team. Door samenwerking en innovatie geven we invulling aan onze uitdaging; kwetsbare mensen op eigen kracht verder helpen. Ter aanvulling op het team zijn wij op zoek naar een nieuwe recruiter. Want als we het doen, doen we het samen.

Wat maakt het team uniek?

Samen werken we in een unieke constructie. De overkoepelende VIGO organisatie is nieuw, een startup waar we aan het begin staan van een duurzame samenwerking binnen het VSN. De verschillende BU’s bestaan langer. Op dit moment zijn we met 8 recruiters. Teamspirit en humor zijn de basis van de onze samenwerking. Je kunt dan ook altijd op jouw collega’s terugvallen. We zijn een ambitieus team dat volop bezig is met verbeterslagen om ons team te professionaliseren. Thema’s als procesverbetering, arbeidsmarktcommunicatie, ambassadeurschap en mobiliteit van onze collega’s staan dan ook hoog op de agenda.

De opgave waar we voor staan is breed. We werken als team vanuit ieders individuele kracht en zijn daarom ook op zoek naar diversiteit in ons team. Iemand die het recruitment vak echt begrijpt en kent en ons team echt aanvult.
Ben jij klaar voor een leuke uitdagende baan, waar jij je volop kan ontwikkelen? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Wat maakt deze functie uniek?

We hoeven jou vast niet te vertellen dat de arbeidsmarkt krap is binnen de zorgsector. Gelukkig ken jij de doelgroep. En we vertrouwen dan ook op jouw kennis en ervaring om met creatieve en vernieuwende ideeën de doelgroep warm te maken voor onze organisatie. Hierbij krijg je veel vrijheid wanneer het gaat over het benaderen van kandidaten en uitzetten van vacatures. Voor de doelgroepen die het moeilijkst te werven zijn maak jij samen met de manager van de afdeling een recruitment plan bij het uitzetten van een nieuwe vacature. Welke kanalen zet je in? Hoe schrijf je een aantrekkelijke tekst? Welke middelen kun jij inzetten om de vacature een boost te geven?

Ook zul jij je bezig houden met het commerciële deel van het recruitmentproces. Zo krijg je een focus op arbeidsmarktcommunicatie en zorg je voor een vernieuwende benadering op sociale media. Je hebt daarin oog voor detail en ziet uitdaging in het uitdragen van de employer branding. Kortom een super gevarieerde recruitmentfunctie.

Wat maakt jou uniek?

Wij willen natuurlijk graag dat je succesvol bent binnen deze nieuwe functie. Daarom zien we graag dat jij beschikt over:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring met recruitment en kennis hebben van de doelgroep is een must pre: je bent op de hoogte van de triggers en keuzemotieven van onze kandidaten en zet deze in bij de benadering. Hierdoor weet je de arbeidsmarkt te koppelen aan onze organisatie;
 • Gedegen adviesvaardigheden, die jou een gesprekspartner maken op elk niveau.
 • Je standplaats is Zetten. Echter zijn collega’s van Pactum Zuid werkzaam in Deurne en Horn en is enige reisbereidheid een pré. Binnen VIGO zijn er ook collega’s werkzaam in Venray waar we regelmatig overleggen;
 • Je bent communicatief vaardig en onderhoudt regelmatige contacten met potentiële doelgroepen op de arbeidsmarkt, variërend van psychiaters tot studenten of verpleegkundigen en agogisch werkers;
 • Je kunt zelfstandig werken en bent in staat draagvlak te creëren voor jouw ideeën;
 • Tenslotte werk je gestructureerd, overzicht houden is in deze functie erg belangrijk. In proceduremanagement en de analyse van data.

Wat bieden we jou?

 • Keuze in een arbeidsduur van 24 tot 36 uur per week;
 • Ons uitgangspunt is een langdurig samenwerkingsverband, dat binnen een jaarcontract;
 • Een salaris in FWG 50 (CAO GGZ) afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,33%;
 • Werken in een organisatie die staat voor medewerkersgeluk en positieve gezondheid;
 • Een informele werksfeer, waar medewerkers op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen en veiligheid voorop staat;
 • Een uitgebreid aanbod van producten en diensten om fiscaal gunstig aan te schaffen. Zo koop jij bijvoorbeeld voordelig een nieuwe laptop of telefoon;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden (pensioenopbouw, collectieve zorgverzekering, vakantiegeld, 13e maand, balansregeling, 100% betaald zorgverlof, ouderschapsverlof, thuiswerkregeling, reiskosten en meer);
 • We verwachten flexibiliteit van jou, maar kunnen dat ook bieden. Hybride of (volledig) remote werken behoort tot de mogelijkheden.

Contact & Solliciteren

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Mairin Kamperman via 06 21702280 of stuur een mail naar werken@vigogroep.nl. Indien je geïnteresseerd bent in deze functie verzoeken we jouw sollicitatie zo snel mogelijk in te sturen naar werken@vigogroep.nl.