Vul een zoekwoord in

Financial Controller VIGO

Locatie: Nijmegen Uren: 36 Salaris: CAO GGZ FWG 55

Voor de ondersteuning van de concernstaf zoeken we een: Financial Controller VIGO

VIGO biedt effectieve en betaalbare zorg, behandeling en begeleiding aan jongeren en volwassenen. Dat doen we met onze dochterorganisaties Stichting Pactum, Stichting Vincent van Gogh, Stichting Rooyse Wissel, Centiv B.V. en Stichting GGZ Momentum, in samenwerking met diverse externe partners. We helpen mensen beter om te gaan met hun kwetsbaarheid op het moment dat het nodig is. Hoe eerder we jongeren en volwassenen goed helpen, hoe kleiner de kans dat we ze terugzien in zwaardere vormen van (forensische) zorg. Door samenwerking en innovatie geven we invulling aan onze maatschappelijke opgave en bouwen we aan betaalbare en toegankelijke zorg. Vanuit het VIGO Service Netwerk (VSN) faciliteren de ondersteunende diensten de business units van Stichting VIGO, Stichting Pactum, Stichting Vincent van Gogh en Stichting GGZ Momentum. Voor de het VIGO Service Netwerk zoeken we een:

Financial Controller VIGO

Wat maakt deze functie uniek?

Als Financial Controller heb je een breed takenpakket. Zo draag je bij aan een volledige en betrouwbare financiële administratie. Je voert (bedrijfseconomische) analyse en verbandcontroles uit inclusief het zeker stellen van de juistheid, volledigheid, tijdigheid en betrouwbaarheid van productieboekingen en registraties. Als financial controller zorg je voor de externe verantwoordingen zoals de jaarrekening, productieverantwoordingen en subsidieverantwoordingen. Daarnaast draag je bij aan het verder optimaliseren van de financiële processen. Binnen het VSN treed je op als adviseur omtrent registraties, administraties, inrichting van het systeem en de daaraan gerelateerde regelgeving en voorschriften.

Je gaat werken in het team financial control wat onderdeel is van de financiële administratie. Buiten jouw team werk je intensief samen met de andere teams welke onderdeel zijn van de financiële administratie en het team business control. Jij en je team staan nooit stil. De innovatieve strategie zorgt ervoor dat we als organisatie constant in beweging zijn. Onze netwerkstructuur (zowel intern als extern) vraagt van jou dat je het leuk vindt verbindingen te leggen, vooral over teamgrenzen heen.

Je werkzaamheden zijn met name gericht op de administraties van Stichting VIGO, Stichting Pactum, Stichting Vincent van Gogh en Stichting GGZ Momentum.

Wat maakt jou uniek?

Jouw bevlogenheid en proactieve houding sluiten naadloos aan bij onze organisatie. Je kent de zorg- en financiële bedrijfsprocessen en bent gedreven om een maximale bijdrage te leveren hieraan. Je werkt accuraat en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Je bent ervaren in het vak van financiën en weet met een flexibele houding je werk naar een hoger niveau te tillen. Je bent een sparringpartner voor jouw directe collega’s en een team player. Tenslotte ben je fulltime (36 uur) beschikbaar.

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau met voorkeur in de financiële richting. Je bent geïnteresseerd in ontwikkelingen binnen de zorg.

Wat bieden we jou?

Een functie waarin je van grote betekenis kunt zijn en het verschil kunt maken. Een ontwikkelgerichte en inspirerende werkomgeving met ruimte om invulling te geven aan jouw ontwikkelbehoefte. Marktconforme inschaling binnen de CAO GGZ in FWG 55.

Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden

We vinden het belangrijk dat je zelf ook in balans blijft. Dit ondersteunen wij met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Er valt bij ons veel te kiezen, zoals werken in deeltijd en flexibel werken. Naast de mogelijkheid van thuiswerken hebben wij flexplekken op meerdere locaties van het VSN waar je kunt werken. Andere voorbeelden van onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zijn 100% betaald zorgverlof, ouderschapsverlof en goede regelingen voor pensioen en reiskosten. Aantrekkelijke fiscale regelingen voor fiets, fitness, bol.com-bonnen etc.

Contact & Solliciteren

Wij verzoeken je jouw sollicitatie voor 22 augustus 2022 per mail te sturen via werken@vigogroep.nl. Voor inhoudelijke vragen mag je contact opnemen met  Niels Hendrix, Procesmanager Financiën via 0611486681 of nielshendrix@vigogroep.nl.