Vul een zoekwoord in

Functioneel applicatiebeheerder(s)

Locatie: in overleg (Nijmegen, Horn, Venray of Venlo) Uren: 18-36

Voor de ondersteuning van de business units zoeken we functioneel applicatiebeheerders.

VIGO biedt effectieve en betaalbare zorg, behandeling en begeleiding aan jongeren, volwassenen en ouderen op het gebied van jeugdzorg, forensische zorg en geestelijke gezondheidszorg. Dat doen we met onze dochterorganisaties Bijzonder Jeugdwerk, Rubicon Jeugdzorg, Pactum, Rooyse Wissel, Vincent van Gogh en Centiv en in samenwerking met diverse externe partners. We helpen mensen beter om te gaan met hun kwetsbaarheid op het moment dat het nodig is. Hoe eerder we mensen goed helpen, hoe kleiner de kans dat we ze terugzien in zwaardere vormen van zorg. Door samenwerking en innovatie geven we invulling aan onze maatschappelijke opgave en bouwen we aan betaalbare en toegankelijke zorg. 

Voor de ondersteuning van de business units zoeken we:

Functioneel applicatiebeheerders

Wat maakt deze functie uniek?

In de rol van Functioneel applicatie beheerder is het jouw doel om onze organisatie innovatiever en slimmer te laten werken. Primair draag jij de verantwoordelijkheid voor een optimale aansluiting van onze applicaties (o.a. mijnQuarant, Pluriform en CareCTRL) op de dagelijkse werkzaamheden en zorgprocessen. Jij staat vooraan bij nieuwe digitale initiatieven, hebt oog voor procesoptimalisatie en deelt deze kennis graag.

Onze Functioneel applicatie beheerder inventariseert de wensen uit het werkveld, vertaalt deze naar passende oplossingen binnen het applicatielandschap, toetst deze op haalbaarheid en adviseert de organisatie over de beste aanpak en oplossingsrichting. Als dit leidt tot een nieuwe digitale applicatie oplossing, dan zorg jij ervoor dat de gebruikers, projectleiders, (informatie)analisten, testers en ontwikkelaars de realisatie daarvan kunnen uitvoeren.

Naast de werkzaamheden als Functioneel applicatie beheerder ben jij betrokken bij diverse strategische initiatieven om onze organisatie toekomstbestendig te maken.

Daarnaast verleen je tweedelijns ondersteuning bij vragen over applicaties en inrichting. Je bent de contactpersoon met de sofware leveranciers op het operationele vlak. Dit doe je samen met je collega Functioneel applicatie beheerders.

Wat maakt jou uniek?

Met je ene been sta jij in de wereld van processen en met je andere been in de wereld van de technologie. Daarnaast ben jij altijd geïnteresseerd in nieuwe (technologische) ontwikkelingen.

Naast HBO werk- en denkniveau ('Gezondheidszorg en Technologie' of Informatica) vinden wij het belangrijk dat je al enige vergelijkbare werkervaring hebt, bij voorkeur ook in een gezondheidszorg organisatie.

Je hebt een oplossingsgerichte en onderzoekende mentaliteit, met oog voor detail en mens. Je bent helder en duidelijk in de communicatie.  Een oplossingsgerichte werkhouding is voor jou vanzelfsprekend en je neemt graag de verantwoordelijkheid op je voor het (mede-)beheren van onze complexe informatiesystemen. Het leveren van goede service staat bij jou centraal.

Daarnaast ben je van nature dienstverlenend. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en tegelijkertijd goed samenwerkt met medewerkers van binnen en buiten de organisatie om je heen. Je gaat werken in een netwerk waarbij verbinding belangrijk is.

Wat bieden we jou?

Naast goede koffie, gezellige collega’s en een informele werksfeer; een functie waarin je van grote betekenis kunt zijn en het verschil kunt maken. Een ontwikkelgerichte en inspirerende werkomgeving met ruimte om invulling te geven aan jouw ontwikkelbehoefte. Marktconforme inschaling binnen de CAO GGZ FWG 50 en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. En een werklocatie in overleg (Nijmegen, Horn, Venray of Venlo i.c.m. flexibel thuiswerken).

Contact

Wij verzoeken je jouw sollicitatie zo snel mogelijk per mail te sturen via werken@vigogroep.nl. Heb je vragen over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met Bert Klinkenberg, via bertklinkenberg@vigogroep.nl of 06 100 34 891.