Vul een zoekwoord in

IT adviseur/ IT Manager

Locatie: Nijmegen Uren: 36

Voor onze afdeling ICT zijn wij op zoek naar een IT adviseur / IT manager.

Vigo biedt effectieve en betaalbare zorg, behandeling en begeleiding aan jongeren en volwassenen. Dat doen we met onze business units Bijzonder Jeugdwerk, Rubicon Jeugdzorg, Pactum, De Rooyse Wissel en Vincent van Gogh, in samenwerking met diverse externe partners. We helpen mensen beter om te gaan met hun kwetsbaarheid op het moment dat het nodig is. Hoe eerder we jongeren en volwassenen goed helpen, hoe kleiner de kans dat we ze terugzien in zwaardere vormen van (forensische) zorg. Door samenwerking en innovatie geven we invulling aan onze maatschappelijke opgave en bouwen we aan betaalbare en toegankelijke zorg. De innovatieve strategie zorgt ervoor dat we als organisatie constant in beweging zijn. 

Wat maakt deze baan bijzonder?

Als IT adviseur ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en beheren van de volledige It omgeving van  de bij Vigo groep aangesloten Business Units. Jij bent de spin het web voor de diverse IT onderdelen en in staat om hoofd van bijzaken te onderscheiden. Daarnaast zijn er altijd projecten op ICT gebied waaraan je namens de afdeling jouw bijdrage aan levert. Je wordt regiehouder op het gebied van de technische infrastructuur en je fungeert als intermediair tussen de gebruiker, de diverse specialismen binnen de organisatie en externe IT-Partners.

Vigo en specifieker het Vigo Service Netwerk levert de volledige ondersteunende dienstverlening voor de business units. Binnen onze business units wordt gebruik gemaakt van diverse oplossingen voor gelijksoortige processen waarbij de vereenvoudiging van het divers en complex IT landschap momenteel centraal staat. Enige tijd geleden zijn daarvoor diverse projecten gestart voor de harmonisatie van de diverse systemen naar geïntegreerde oplossingen.

Wat maakt jou bijzonder?

De functie vereist een HBO/WO werk- en denkniveau, met tenminste 5 jaar werkervaring als IT coördinator, ICT manager, architect of vergelijkbare rol. Je hebt ervaring met en kennis van Microsoft 365 (cloud) oplossingen, netwerk, applicatie en serverbeheer in en buiten gevirtualiseerde omgevingen. Verder is het een préals je kennis van Netwerk infrastructuur (van b.v. HP-Aruba) , Microsoft Azure, Firewall beheer, Citrix XENApp, Storage hebt. Daarnaast is aantoonbare ervaring met beheersen van continuïteitsprocessen en privacy en security zaken een voordeel. Vanzelfsprekend beschik je over de nodige sociale en communicatieve vaardigheden, ben je integer, klantgericht en creatief. Je kunt een goede aansluiting maken op het zowel het strategische, tactische als operationele vlak. Je kunt denken vanuit de techniek maar met een directe blik op de toepsasbaarheid voor eindgebruikers met kien oog voor de adoptie en adaptatie van je oplossing. Onze netwerkstructuur (zowel intern als extern) vraagt van jou dat je het leuk vindt verbindingen te leggen, vooral over grenzen van de verschillende bedrijfsonderdelen heen. Dit vraagt veel zelfstandigheid, creativiteit en een groot zelf startend vermogen.

Verder beschik je over een gezonde dosis relativeringsvermogen en humor.

Jouw kennis en ervaring:

  • Je hebt kennis van nieuwe en oude (legacy) technologie en applicaties;
  • Je bent vaardig in het mondeling en schriftelijk adviseren over de te gebruiken technologieën;
  • Je beschikt over uitstekende communicatie vaardigheden;
  • Je bent gewend om (functioneel) alle interne en externe disciplines zelfstandig aan te sturen;
  • Je bent sparring partner op technisch gebied van de diverse leveranciers, SDM en CIO;
  • Je beschikt over (actuele) projectmanagement vaardigheden (PRINCE 2);
  • Je hebt een integrale kijk op risico’s, digitaal, financieel, planning-, en project management;
  • Je hebt bij voorkeur kennis van de sector waarin wij actief zijn;-

Wat bieden we jou?  

Een functie waarin je van grote betekenis kunt zijn en het verschil kunt maken. Een ontwikkelgerichte en inspirerende werkomgeving met ruimte om invulling te geven aan jouw ontwikkelbehoefte.

Het betreft een functie voor 36 uur per week. Voor deze functie is FWG functieschaal 60, CAO GGZ met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contact & Solliciteren

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Bert Klinkenberg, CIO via (06) 10034891 of bertklinkenberg@vigogroep.nl. Indien je geïnteresseerd bent in deze functie verzoeken we jouw sollicitatie (CV en motivatie) in te sturen via werken@vigogroep.nl.