Vul een zoekwoord in

Junior Communicatie Adviseur

Locatie: Deurne Uren: minimaal 32 uur

Voor de ondersteuning van de communicatie afdeling zoeken we een: Junior Communicatieadviseur

VIGO biedt effectieve en betaalbare zorg, behandeling en begeleiding aan jongeren en volwassenen. Dat doen we met onze business units Bijzonder Jeugdwerk, Rubicon Jeugdzorg, Pactum, De Rooyse Wissel, Vincent van Gogh en Centiv, in samenwerking met diverse externe partners. We helpen mensen beter om te gaan met hun kwetsbaarheid op het moment dat het nodig is. Hoe eerder we jongeren en volwassenen goed helpen, hoe kleiner de kans dat we ze terugzien in zwaardere vormen van (forensische) zorg. Door samenwerking en innovatie geven we invulling aan onze maatschappelijke opgave en bouwen we aan betaalbare en toegankelijke zorg.

Voor onze communicatie afdeling zoeken we een:

(Junior) Communicatie Adviseur

Wat maakt deze functie bijzonder?

Jouw functie bestaat uit het uitvoeren van en meedenken over de communicatie binnen en buiten VIGO.  Denk hier aan het redigeren en opstellen van teksten, bijhouden van het intranet, de website, social media en het uitsturen van nieuwsbrieven. Verder bewaak je de huisstijl, adviseer je teams over uiteenlopende communicatievraagstukken en sluit je aan bij projectgroepen. In verband met het vertrek van een collega bij onze business unit Jeugd Zuid (Bijzonder Jeugdwerk en Rubicon Jeugdzorg) zul je vooral werkzaamheden verrichten voor deze jeugdzorgorganisatie. Je werkt daarbij intensief samen met de communicatie collega’s van de andere business units en VIGO. Gezamenlijk willen we de zorg in het licht zetten dat het verdient. We willen eerlijk en open zijn over wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan. Daarnaast vinden we het belangrijk de verbinding te blijven houden. Zowel intern, als extern – onze cliënten, partners, stakeholders en het grote publiek. Daar werken we hard aan en daar klopt ons communicatiehart voor.

Wat maakt jou bijzonder?

  • Jij hebt een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur richting communicatie, marketing of commerciële economie);
  • Bij voorkeur heb je ervaring met een soortgelijke functie binnen de zorg;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, in zowel woord als geschrift;
  • Je hebt ervaring met CMS-systemen als Wordpress en Sharepoint;
  • Je hebt ervaring met Photoshop en/of InDesign;
  • Je weet mensen te bereiken op social media;
  • Je bent creatief, proactief, leergierig;
  • Je bent zelfstandig, maar zoekt ook graag de samenwerking met collega’s;
  • Je bent een doorzetter.

Het bijzondere aan Bijzonder Jeugdwerk?

Aangezien jouw functie zich voornamelijk focust op de communicatie binnen Bijzonder Jeugdwerk vertellen we je graag meer. Bijzonder Jeugdwerk helpt gezinnen en jongeren met complexe gedragsproblemen. Samen met jongeren, hun opvoeders en omgeving bouwen we aan een positieve toekomst. Ook bieden we Wmo-zorg aan jongvolwassenen tot ca. 27 jaar. Een unieke mix van talentontwikkeling, opvoeding en behandeling  helpt ons positieve resultaten te boeken. We investeren in de kwaliteit van zorg door expertise ontwikkeling en scholing van onze medewerkers. Onze locaties liggen in Brabant en Limburg. 

Sinds 2020 zoeken de twee jeugdzorgorganisaties Rubicon en Bijzonder Jeugdwerk steeds meer de samenwerking. Waar mogelijk harmoniseren we onze processen en onderzoeken we waar we zaken samen kunnen oppakken. Het voornemen is om Pactum, Bijzonder Jeugdwerk en Rubicon Jeugdzorg juridisch te fuseren per 1 januari 2022.

Wat bieden we jou?

Een functie waarin je van grote betekenis kunt zijn en het verschil kunt maken. Een ontwikkelgerichte en inspirerende werkomgeving met ruimte om invulling te geven aan jouw ontwikkelbehoefte. Marktconforme inschaling binnen de CAO GGZ in FWG 55, afhankelijk van ervaring en opleiding.

Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden

We vinden het belangrijk dat je zelf ook in balans blijft. Dit ondersteunen wij met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Er valt bij ons veel te kiezen, zoals werken in deeltijd, flexibel werken en thuiswerken. Andere voorbeelden van onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zijn 100% betaald zorgverlof, ouderschapsverlof en goede regelingen voor pensioen en reiskosten.

Contact & Solliciteren

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Jacqueline Lunenborg via 0610077747. Indien je geïnteresseerd bent in deze functie verzoeken we jouw sollicitatie voor28 juni 2021 in te sturen via werken@vvgi.nl. In week 27 zullen de selectiegesprekken plaatsvinden, in week 28 het kennismakingsgesprek met de directeur Business Ontwikkeling en Innovatie en in week 29 het arbeidsvoorwaardengesprek.