Vul een zoekwoord in

Juridisch adviseur contractrecht

Locatie: Venray Uren: 24 – 32 uur

In deze uitdagende functie draag je zorg voor een brede en proactieve juridische ondersteuning op het gebied van contracten.

VIGO biedt effectieve en betaalbare zorg, behandeling en begeleiding aan jongeren en volwassenen. Dat doen we met onze dochterorganisaties Pactum, De Rooyse Wissel, Vincent van Gogh en Centiv, in samenwerking met diverse externe partners. We helpen mensen beter om te gaan met hun kwetsbaarheid op het moment dat het nodig is. Hoe eerder we mensen goed helpen, hoe kleiner de kans dat we ze terugzien in zwaardere vormen van (forensische) zorg. Door samenwerking en innovatie geven we invulling aan onze maatschappelijke opgave en bouwen we aan betaalbare en toegankelijke zorg.

Voor VIGO zoeken we een:

Juridisch adviseur 

Wat maakt deze functie uniek?

In deze uitdagende functie draag je zorg voor een brede en proactieve juridische ondersteuning op het gebied van contracten. De dochterorganisaties van VIGO werken veel samen met andere organisaties in de regio. Een goede samenwerking vraagt om een goede afstemming en een goede (juridisch deugdelijke) vastlegging van gemaakte afspraken. Als juridisch adviseur  krijg je een grote diversiteit aan samenwerkingsovereenkomsten en convenanten onder ogen. Naast samenwerkingsovereenkomsten en convenanten met ketenpartners krijg je ook te maken met bijvoorbeeld dienstverleningsovereenkomsten, verwerkersovereenkomsten en raamovereenkomsten voor (onder)aanneming. Soms stel jij deze op, een andere keer ontvang je een conceptovereenkomst van een externe partij en is het aan jou om deze overeenkomst te checken en daarover te adviseren / een risico-inschatting te maken.

De dochterorganisaties van VIGO acteren in een omgeving die sterk verandert en steeds in ontwikkeling is.  Als er een dynamische branche is dan is het de zorg wel. En juist dat maakt jouw werk zo uitdagend. Met een blik op de externe én interne omgeving verbind je externe informatie, wet- en regelgeving met de interne behoeften en wensen van de organisatie. Vanuit jouw professionele invalshoek denk je echt met alle lagen binnen VIGO mee!

Binnen VIGO werken meerdere juristen. Als juridisch adviseur  heb je je thuisbasis op de hoofdlocatie van Vincent van Gogh in Venray. Vincent van Gogh is een van de dochterorganisaties van VIGO en heeft een drietal juristen in dienst, die werkzaam zijn op het Bureau Geneesheer Directeur aldaar. Hoewel je je eigen aandachtsgebied hebt zul je nauw samenwerken met deze drie juristen. Je maakt echt onderdeel uit van het team van juristen. Je kunt met elkaar sparren, neemt elkaar waar bij bijvoorbeeld vakanties en deelt kennis met elkaar. Als team helpen jullie elkaar én de organisaties waar jullie voor werken gevraagd en ongevraagd.

Wat maakt jou uniek?

Jouw toegankelijke en proactieve houding sluiten naadloos aan bij onze organisatie. Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding Nederlands Recht en hebt kennis en ervaring met het contractenrecht. Je bent een sterke persoonlijkheid die beschikt over uitstekende adviesvaardigheden die je op diverse niveaus binnen de organisatie kunt inzetten. Daarnaast ben je gedreven om op basis van visie en strategie een maximale bijdrage te leveren aan de strategische ambitie van VIGO. Daarvoor onderhoud je korte lijnen met collega’s en externe partijen. Vanzelfsprekend beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je komt zowel zelfstandig als in teamverband goed uit de verf, bent collegiaal, flexibel, stressbestendig, betrouwbaar en integer. Ervaring in / met de zorgbranche is een pré.

Wat bieden we jou?

Een functie waarin je van grote betekenis kunt zijn en het verschil kunt maken. Een ontwikkelgerichte en inspirerende werkomgeving met ruimte om invulling te geven aan jouw ontwikkelbehoefte. Marktconforme inschaling binnen de CAO GGZ in FWG 60, afhankelijk van ervaring en opleiding. Een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar, met zicht op een vast dienstverband.

Wil je meer informatie over de vacature? Neem voor inhoudelijke vragen contact op met Marlou Mulders – van Roosmalen, Juridisch Adviseur en Hoofd Bureau Geneesheer Directeur Vincent van Gogh, via telefoonnummer 0478-527803.

Wij verzoeken je jouw sollicitatie voor 24 januari 2022 per mail te sturen naar werken@vvgi.nl.