Vul een zoekwoord in

Medewerker Salarisadministratie

Locatie: Venray, Deurne, Zetten

Voor de ondersteuning van de afdeling Financiën en ICT, onderdeel van het VIGO Service Netwerk, zijn we op zoek naar een Medewerker Salarisadministratie.

VIGO biedt effectieve en betaalbare zorg, behandeling en begeleiding aan jongeren en volwassenen. Dat doen we met onze business units (BU’s) van Stichting Pactum, De Rooyse Wissel, Vincent van Gogh en Centiv, in samenwerking met diverse externe partners. Vanuit het VIGO Service Netwerk (VSN) faciliteren de ondersteunende diensten deze business units. We helpen mensen beter om te gaan met hun kwetsbaarheid op het moment dat het nodig is. Hoe eerder we jongeren en volwassenen goed helpen, hoe kleiner de kans dat we ze terugzien in zwaardere vormen van (forensische) zorg. Door samenwerking en innovatie geven we invulling aan onze maatschappelijke opgave en bouwen we aan betaalbare en toegankelijke zorg.

Wat maakt werken op de salarisadministratie uniek?

Jij verzorgt de salarisadministratie in de breedste zin van het woord. Als salarisadministrateur ben je bij voorkeur in staat om geheel zelfstandig de salarisproductie te verwerken. Je verzamelt, controleert en verwerkt wijzigingen aangaande de salarissen van onze 3000 medewerkers van VIGO, Pactum en Vincent van Gogh. Je zorgt voor de periodieke salaris uitbetaling en voor een correcte premieafdracht aan verschillende instanties. Je beoordeelt de ESS/MSS processen in AFAS Insite. Daarnaast controleer je of dat de personeelsdossier van de medewerkers up to date zijn en voldoen aan alle wettelijke eisen. Je bent nauwkeurig en door je kennis van de CAO Jeugdzorg en/of CAO GGZ kun je collega’s op breed gebied adviseren.

Jouw team staat nooit stil en je krijgt de kans om jezelf optimaal te ontwikkelen. Je krijgt er gezellige collega’s bij en een hippe, informele, flexibele werkplek. Klinkt jou dit allemaal als muziek in de oren? Kom dan jouw talent bij ons inzetten!

Je gaat werken in een zelf organiserend team, bestaande uit circa 8 collega’s, dat onderdeel is van de afdeling Financiën en ICT. Je werkt niet alleen met jouw eigen team intensief samen, maar ook met de andere afdelingen binnen het VIGO Servicenetwerk waaronder de medewerkers van de afdeling HR, de financiële administratie en ICT. De innovatieve strategie van onze organisatie zorgt ervoor dat wij met zijn allen constant in beweging zijn. Onze organisatiestructuur vraagt van jou dat je het leuk vindt verbindingen (zowel intern als extern) te leggen.

Wat maakt jou uniek?

Door jouw sterke analytische vaardigheden en nauwkeurigheid til je jouw werk naar een hoger niveau. Je kunt goed verbinden, bent communicatief vaardig en initiatiefrijk. Je bent een sparringpartner voor jouw directe collega’s en een team player. Kwaliteit is belangrijk voor jou bij het uitvoeren van jouw werkzaamheden en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Het team is onderdeel van het VIGO Servicenetwerk vanuit waar onze business units worden gefaciliteerd en ondersteund. Voor het VIGO Servicenetwerk zijn wij op zoek naar: 

Je beschikt minimaal over een MBO werk- en denkniveau met voorkeur in de financiële richting. Daarnaast beschik je over een PDL (praktijkdiploma loonadministratie) of rond je deze binnenkort af. Wanneer je bekend bent met AFAS dan is dat een pré. Natuurlijk ben je op de hoogte van de sociale wetgeving.

Wat bieden we jou?

Naast goede koffie, gezellige collega’s en een informele werksfeer; een functie waarin je van grote betekenis kunt zijn en het verschil kunt maken. Marktconforme inschaling binnen de CAO GGZ FWG 45 en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden met uitzicht op een vast contract.

Een uitdagende functie bij een lerende organisatie die innovatie voorop stelt. Jouw inbreng en ideeën zijn meer dan welkom. Je komt te werken in een ontwikkelgerichte en inspirerende werkomgeving met ruimte om invulling te geven aan jouw ontwikkelbehoefte.

We vinden het belangrijk dat je als medewerker in balans blijft. Dit ondersteunen wij met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Er valt bij ons veel te kiezen, flexibel werken met daarbij mogelijkheden om thuis te werken.

Contact en solliciteren

Wij verzoeken je jouw sollicitatie snel mogelijk per mail te sturen naar werken@vigogroep.nl.  Heb je vragen over de inhoud van deze functie? Neem dan t/m 12 augustus contact op met Linda van den Boogaard, Procesmanager Financiën via 06 - 86 82 68 67 of lindavandenboogaard@vigogroep.nl. Na 12 augustus is Petra de Bruijn, Directeur Financiën en ICT  bereikbaar via 06 41099521 of petradebruijn@vigogroep.nl.