Vul een zoekwoord in

Planner

Het gaat om een functie voor 32 uur. De locatie is Deurne.

Voor het team planning zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Interesse? Reageer vóór 17 oktober via solliciteren@bj.nl

Het HR-team van VIGO zet zich dagelijks in om onder andere Pactum een aantrekkelijk werkgever in de jeugdzorg te laten zijn en blijven. Doe het gewoon anders en solliciteer bij VIGO.

Waarom jouw functie gewoon anders is

Jouw functie bestaat uit het ondersteunen op het gebied van personeelsplanning. Naast planmatige werkzaamheden ben je het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en afdelingen. Je adviseert en ondersteunt gedurende het roosterproces. Je weet als geen ander hoe belangrijk goede communicatie is naar teams en medewerkers toe en weet iedereen continu op de hoogte te houden van de stand van zaken. Je bent verantwoordelijk voor de inzet van de flex-medewerkers voor zowel de langere termijn als de ad-hoc. Je bent in staat om medewerkers te overtuigen en enthousiasmeren. Je bent duidelijk, ondernemend en stressbestendig.

Wat maakt jou gewoon anders?

 • Jij hebt aantoonbaar HBO werk- denk niveau;
 • Jij hebt cijfermatig inzicht en bent in staat tot overstijgend denken;
 • Je hebt affiniteit met de Jeugdzorg;
 • Je hebt kennis van en ervaring in het planningsproces;
 • Je hebt ervaring met planningssoftware;
 • Ervaring met OWS is een pre;
 • Je bent communicatief vaardig, zowel schriftelijk als mondeling.

Wat bieden we jou?

 • In eerste instantie een dienstverband voor 1 jaar, met uitzicht op onbepaalde tijd;
 • We bieden je een salaris conform CAO GGZ FWG 45 (inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding);
 • Collega's die je met open armen ontvangen en wegwijs maken in je nieuwe uitdaging;
 • Onze locaties zijn goed bereikbaar met ov en parkeren is voor jou geregeld. Je bent primair werkzaam in Deurne.

Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden

We vinden het belangrijk dat je zelf ook in balans blijft. Dit ondersteunt VIGO met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Er valt bij ons veel te kiezen, zoals werken in deeltijd en flexibel werken. Met FiscFree kun je producten en diensten met 40% fiscaal voordeel aanschaffen. Andere voorbeelden van onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zijn 100% betaald zorgverlof, een collectieve zorgverzekering, ouderschapsverlof en goede regelingen voor pensioen en reiskosten.

Solliciteren en contact

Heb je vragen over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met Prisca Suijkerbuijk via 06 – 86 80 07 23 of priscasuijkerbuijk@vigogroep.nl .

Hebben wij jouw interesse gewekt voor de functie van planner bij Pactum? Stuur dan je cv en korte motivatie uiterlijk 17 oktober via werken@vigogroep.nl. We vragen je om hierbij 2022PLN0110 als referentie op te nemen.

Meer vacatures

Zou deze vacature iets voor jou kunnen zijn? Mocht jouw vacature er niet bij staan? Een open sollicitatie mag je altijd sturen naar solliciteren@bj.nl!