Vul een zoekwoord in

Projectmedewerker ICT

Locatie: Nijmegen Uren: 32-36 uur

Voor de doorontwikkeling van het VIGO servicenetwerk zijn wij voor de afdeling ICT op zoek naar een projectmedewerker.

VIGO biedt effectieve en betaalbare zorg, behandeling en begeleiding aan jongeren en volwassenen. Dat doen we met onze business units Bijzonder Jeugdwerk, Rubicon Jeugdzorg, Pactum, De Rooyse Wissel en Vincent van Gogh, in samenwerking met diverse externe partners. We helpen mensen beter om te gaan met hun kwetsbaarheid op het moment dat het nodig is. Hoe eerder we jongeren en volwassenen goed helpen, hoe kleiner de kans dat we ze terugzien in zwaardere vormen van (forensische) zorg. Door samenwerking en innovatie geven we invulling aan onze maatschappelijke opgave en bouwen we aan betaalbare en toegankelijke zorg.

Wat maakt deze functie bijzonder?

Jouw takenpakket is heel divers. Je bent de spin in het web in de wereld van complexe (ICT) projecten die in onze organisatie en bij de diverse business units uitgevoerd worden. Onze innovatieve organisatie is volop in ontwikkeling hetgeen resulteert in een grote verscheidenheid aan interessante projecten, dwars door de gehele organisatie en op een groot aantal locaties.

De projecten die komende jaren op de planning staan betreffen o.a. de implementatie van een nieuw ERP systeem, ECD (elektronisch clientdossier), nieuwe (digitale) werkplek en de invoering van het zorgprestatiemodel. Jij zult een belangrijke ondersteunende rol hebben bij één of meerdere projecten.

De innovatieve strategie zorgt ervoor dat we als organisatie constant in beweging zijn. Onze netwerkstructuur (zowel intern als extern) vraagt van jou dat je het leuk vindt verbindingen te leggen, vooral over teamgrenzen heen. Dit vraagt veel zelfstandigheid, creativiteit en eigen inbreng.

Wat maakt jou bijzonder?

Je bent net klaar met jouw studie of hebt maximaal 3 jaar werkervaring. Door jouw sterke analytische vaardigheden en nauwkeurigheid til je jouw werk naar een hoger niveau. Je kunt goed verbinden, bent communicatief vaardig en initiatiefrijk.

Anderen beschrijven jou als stressbestendig. Met jouw mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden zet je je in voor het behalen van de projectresultaten, het voeren van de projectadministratie, het bewaken van de diverse deadlines in projecten en het meeschrijven aan diverse rapportages en plannen.

Ook zorg jij ervoor dat informatie  en documentatie voor alle betrokkenen toegankelijk is. Jij bent degene die overzicht heeft en/of weet te creëren. Je bent flexibel want jouw takenpakket is divers en geen dag hetzelfde.

Je takenpakket bestaat o.a. uit:

  • Je houd actielijsten bij en bewaakt de voortgang;
  • Je bereidt projectplannen voor en schrijft eraan mee;
  • Je fungeert als vraagbaak en informatieverstrekker voor iedereen die bij projecten betrokken is, zowel intern als extern;
  • Daar waar projecten informatie opleveren in de vorm van rapportages, procesuitwerkingen, incident rapporten, etc. geef jij deze vorm in (gestandaardiseerde) documenten.
  • Je creëert overzicht over de diverse projecten in de vorm van een heldere rapportage en weet op basis van de diverse rapportages knelpunten over de projecten heen te vinden analyseren.

Jouw kennis en ervaring:

  • Je hebt kennis over projectmanagement en hebt bij voorkeur hier training in gehad
  • Je hebt interesse of ervaring op het vakgebied van ICT en werken in de ‘de zorg’
  • Je beschikt over kennis en ervaring met het werken met Microsoft office applicaties (Outlook, Word, PowerPoint, Excel)

Wat bieden we jou?   

Een functie waarin je van grote betekenis kunt zijn en het verschil kunt maken. Een ontwikkelgerichte en inspirerende werkomgeving met ruimte om invulling te geven aan jouw ontwikkelbehoefte.

Het betreft een functie voor 32 tot 36 uur per week. Voor deze functie is FWG functieschaal 40-45 CAO GGZ met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. De periode is in eerste instantie voor 1 jaar, verlenging behoort tot de mogelijkheden. Je komt in dienst bij VIGO.

Contact & Solliciteren

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Bert Klinkenberg, CIO via (06) 10034891 of bertklinkenberg@vigogroep.nl. Indien je geïnteresseerd bent in deze functie verzoeken we jouw sollicitatie voor 28 september in te sturen via werken@vvgi.nl.