Vul een zoekwoord in

Secretarieel Medewerker VIGO

Locatie: Nijmegen Uren: minimaal 32 uur

Voor VIGO zoeken we een: Secretarieel Medewerker

VIGO biedt effectieve en betaalbare zorg, behandeling en begeleiding aan jongeren en volwassenen. Dat doen we met onze dochterorganisaties Bijzonder Jeugdwerk, Rubicon Jeugdzorg, Pactum, De Rooyse Wissel, Vincent van Gogh en Centiv, in samenwerking met diverse externe partners. We helpen mensen beter om te gaan met hun kwetsbaarheid op het moment dat het nodig is. Hoe eerder we mensen goed helpen, hoe kleiner de kans dat we ze terugzien in zwaardere vormen van (forensische) zorg. Door samenwerking en innovatie geven we invulling aan onze maatschappelijke opgave en bouwen we aan betaalbare en toegankelijke zorg.

Voor VIGO zoeken we een:

Secretarieel Medewerker

Wat maakt deze functie uniek?

In deze uitdagende, nieuwe functie krijg je de vrijheid en de ruimte om een eigen draai te geven aan je werk als secretarieel medewerker. In deze rol ben je aanspreekpunt voor collega’s en bezoekers en zorg je dat telefoon- en mailverkeer in goede banen wordt geleid. Een belangrijk deel van je werk bestaat uit het plannen van (soms complexe) afspraken van- en tussen collega’s, en met externe partijen en uit de ontvangst van onze gasten. Daarnaast ben je bezig met hand- en spandiensten zoals het verwerken van inkomende en uitgaande post, en de verspreiding van standaardcorrespondentie. Je werkt nauw samen met de bestuursassistenten.

Wat maakt jou uniek?

Jouw nauwkeurige en proactieve houding sluiten naadloos aan bij onze organisatie. Je bent gedreven om een maximale bijdrage te leveren aan de ondersteunende administratieve- en secretariële processen.

Om deze uitdaging succesvol vorm te geven heb je enige jaren ervaring en ben je in staat zelfstandig te functioneren. Je staat sterk in je schoenen en weet prioriteiten te stellen om je werk nauwkeurig en tijdig uit te kunnen voeren. Je hebt een relevante opleiding op minimaal mbo 3 niveau en jouw uitdrukkingsvaardigheid, zowel mondeling als schriftelijk is uitstekend. Je bent proactief, ondernemend en open. Je weet jezelf te presenteren en bezoekers hartelijk te verwelkomen.

Je hebt lef en onderhoudt korte lijntjes met collega’s en externe partijen.

Wat bieden we jou?

Een functie waarin je van grote betekenis kunt zijn en het verschil kunt maken. Een ontwikkelgerichte en inspirerende werkomgeving met ruimte om invulling te geven aan jouw ontwikkelbehoefte. Marktconforme inschaling binnen de CAO GGZ in FWG 35, afhankelijk van ervaring en opleiding.

Voor vragen kun je je per mail wenden tot Evert-Jan Verbunt, bestuurssecretaris VIGO: evert-janverbunt@vigogroep.nl

Sollicitanten kunnen reageren op deze vacature. Wij verzoeken je jouw sollicitatie voor 26 april 2021 per mail te sturen naar werken@vvgi.nl.