Vul een zoekwoord in

Senior Communicatie Adviseur VIGO

Locatie: Nijmegen Uren: minimaal 32 uur

Voor de ondersteuning van de communicatie afdeling zoeken we een: Senior Communicatie Adviseur

Wat maakt deze functie uniek?

In deze uitdagende functie krijg je de vrijheid en de ruimte om nieuwe (strategische) ontwikkelingen naar zowel de interne als de externe markt te communiceren. Om hierin zo effectief mogelijk te zijn, ontwikkel je uitdagende communicatiestrategieën en onderhoud je contacten met stakeholders, zorgpartijen, media en natuurlijk jouw eigen organisatie. Je bent alert op wat er in de markt gebeurt en informeert het team hierover. Je werkt samen aan vakinhoudelijke innovaties en bent in staat om de communicatie binnen VIGO een eigen ’touch’ te geven. Je houd je naast het bedenken van de strategie ook bezig met het operationele deel van de uitvoering. Het helpt wanneer je de doelgroep van VIGO kent en weet met welke (maatschappelijke) thema’s wij in aanraking komen.

Samen met jouw collega’s Marcel en Inge vorm jij het communicatieteam. Met dit nieuwe team gaan we VIGO op de kaart zetten, zowel intern als extern! Dat betekent bouwen aan een corporate strategie en tegelijkertijd hands-on de beste communicatie oplossingen bieden voor de Business Unit Vincent van Gogh. Ieder heeft daarin zijn eigen aandachtgebied. De nieuwe communicatie adviseur zal meer focus hebben op het positioneren van VIGO in alle facetten. Gezamenlijk ben je verantwoordelijk voor het geheel.

Wat maakt jou uniek?

Jouw ambitie, bevlogenheid en proactieve houding sluiten naadloos aan bij onze organisatie. Je kent de zorg en hebt (ruime) ervaring binnen de communicatiesector. Door jouw creativiteit ben je gedreven om een maximale bijdrage te leveren aan de ondersteunende processen van de zorg voor onze cliënten.
Om deze uitdaging succesvol vorm te geven heb je enige jaren ervaring en ben je in staat autonoom te functioneren. Het is echter vooral jouw vernieuwende kijk op marketing en communicatie, die jou kenmerkt. Je hebt een opleiding op HBO niveau en jouw uitdrukkingsvaardigheid, zowel mondeling als schriftelijk is uitstekend. Je bent proactief, ondernemend en enthousiasmerend. Je weet wat je wil en weet dit op een prettige manier over te brengen.

Je hebt lef, durft nieuwe dingen te proberen en onderhoudt korte lijntjes met partners en zusterorganisaties van VIGO. Voor het directieteam ben je een sparringpartner in advies over het communicatiebeleid.

Wat bieden we jou?

Een functie waarin je van grote betekenis kunt zijn en het verschil kunt maken. Een ontwikkelgerichte en inspirerende werkomgeving met ruimte om invulling te geven aan jouw ontwikkelbehoefte. Marktconforme inschaling binnen de CAO GGZ in FWG 60, afhankelijk van ervaring en opleiding.

Voor vragen kun je je per mail wenden tot Fieke van Casteren. Sollicitanten kunnen reageren op deze vacature door voor 19 januari 2021 een mail te sturen met cv en motivatiebrief.