Vul een zoekwoord in

Service Delivery Manager IT

Locatie: Nijmegen, regio oost/zuid Nederland (32-36 uur)

Binnen Vigo ben jij de spil waar het om draait als het gaat om het managen en leveren van de afgesproken IT diensten aan onze klanten.

VIGO biedt effectieve en betaalbare zorg, behandeling en begeleiding aan jongeren, volwassenen en ouderen op het gebied van jeugdzorg, forensische zorg en geestelijke gezondheidszorg. Dat doen we met onze dochterorganisaties Pactum, Rooyse Wissel, Vincent van Gogh en Centiv en in samenwerking met diverse externe partners. We helpen mensen beter om te gaan met hun kwetsbaarheid op het moment dat het nodig is. Hoe eerder we mensen goed helpen, hoe kleiner de kans dat we ze terugzien in zwaardere vormen van zorg. Door samenwerking en innovatie geven we invulling aan onze maatschappelijke opgave en bouwen we aan betaalbare en toegankelijke zorg. 

Voor de ondersteuning van de afdeling Financiën en ICT, onderdeel van het VIGO Servicenetwerk, zijn we op zoek naar een:

Service Delivery Manager IT

Waar kom je te werken?

Je gaat werken in het zelforganiserende team, bestaande uit 4 collega’s, dat onderdeel is van de afdeling Financiën en ICT. Je werkt niet alleen met jouw eigen team intensief samen, maar ook met de andere teams en afdelingen binnen het VIGO Servicenetwerk waaronder de andere ICT teams, de medewerkers van de afdeling HR, Kwaliteit en Veiligheid, Business ontwikkeling en innovatie en de administratie.

Wat maakt deze functie uniek?

Binnen Vigo ben jij de spil waar het om draait als het gaat om het managen en leveren van de afgesproken IT diensten aan onze klanten (dochter organisaties). Je bent ‘in control’ en rapporteert over de voortgang en continuïteit van dienstverlening aan de interne IT organisatie en aan onze klanten, op basis van de vooraf gemaakte afspraken. Je stuurt onze leveranciers op de afgesproken dienstverlening die je weet te vertalen naar klantgerichte producten en je bewaakt SLA's en voert periodieke SLR gesprekken met leveranciers. Bij dit alles onderhoudt je nauw contact met je stakeholders voor het oplossen van business vraagstukken, maak je een goede vertaling van de behoeften en vertaal je die naar heldere oplossingen samen met je collega’s van IT waar je natuurlijk altijd op terug kunt vallen.

Wat maakt jou bijzonder?

Als Delivery Manager heb je een helicopterview en doorzie jij als geen ander het krachtenveld bij onze klanten en ga je daar strategisch en slim mee om. Je kent de business processen van deze klanten en de daarbij bijbehorende uitdagingen. Je bent in staat om de juiste mensen bij elkaar te brengen met als doel de klant en jouw team zo goed mogelijk te ondersteunen. Door kennis en ruime ervaring kun je de klant goed ontzorgen zorg je ervoor dat de delivery soepel en naar verwachting verloopt. Vanzelfsprekend beschik je in deze rol over uitstekende communicatieve vaardigheden en leg je makkelijk contacten. Stressbestendigheid kan helpen bij het managen van escalaties.

Wat bieden we jou?

Naast goede koffie, gezellige collega’s en een informele werksfeer; een functie waarin je van grote betekenis kunt zijn en het verschil kunt maken. Een ontwikkelgerichte en inspirerende werkomgeving met ruimte om invulling te geven aan jouw ontwikkelbehoefte. Marktconforme inschaling binnen de CAO GGZ (FWG 55) en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contact & Solliciteren

Om te reageren of met vragen kun je contact opnemen met Bert Klinkenberg (CIO) via 06-10034891 of bertklinkenberg@vigogroep.nl. Je sollicitatie kun je t.a.v. Service Delivery Manager IT, sturen naar werken@vigogroep.nl