Vul een zoekwoord in

Specialist Informatiebeveiliging / CISO

Locatie: Nijmegen, Venray, Deurne en Horn (32-36 uur)

Jouw doel is het borgen van de veilige IT-omgeving voor jouw collega’s en onze cliënten waarbij tevens de privacy, gegevensbescherming en betrouwbaarheid belangrijke principes zijn.

VIGO biedt effectieve en betaalbare zorg, behandeling en begeleiding aan jongeren en volwassenen. Dat doen we met onze business units Bijzonder Jeugdwerk, Rubicon Jeugdzorg, Pactum, De Rooyse Wissel, Vincent van Gogh en Centiv, in samenwerking met diverse externe partners. We helpen mensen beter om te gaan met hun kwetsbaarheid op het moment dat het nodig is. Hoe eerder we jongeren en volwassenen goed helpen, hoe kleiner de kans dat we ze terugzien in zwaardere vormen van (forensische) zorg. Door samenwerking en innovatie geven we invulling aan onze maatschappelijke opgave en bouwen we aan betaalbare en toegankelijke zorg.

Voor VIGO zoeken we een:

Specialist Informatiebeveiliging / CISO

Wat maakt deze functie bijzonder?

Jouw doel is het borgen van de veilige IT-omgeving voor jouw collega’s en onze cliënten waarbij tevens de privacy, gegevensbescherming en betrouwbaarheid belangrijke principes zijn. Jij zorgt ervoor dat we werken conform AVG, NEN-normen (NEN 7510, ISAE 3402 type 1&2, SOC 1&2) en bijbehorende certificaten en beschermd ons bedrijf tegen hackers (ransomware).

Jij stuurt partners (intern en extern), bent bij vele projecten betrokken en toets leveranciers. Als er binnen ons bedrijf een project start waarbij de IT-veiligheid gewaarborgd dient te worden, dan kom jij automatisch in het projectteam om te adviseren vanuit jouw expertise. Ook ben je verantwoordelijk voor (interne en externe) audits t.b.v. onze certificaten.

Vanwege onze fusie en bijbehorende nieuwe bedrijfsstructuur (centraliseren van de stafafdelingen) vormen we een nieuw ICT-team met zo’n 25 jonge mensen in diverse rollen. Wij rapporteren aan de CIO (Bert Klinkenberg). Daarnaast werk je samen met de Functionaris Gegevensbescherming. Waar deze collega focus heeft op de processen, werk jij meer vanuit techniek en projectmatig. Jullie vullen elkaar hierdoor aan.

Wat maakt jou bijzonder?

Jij hebt kennis van IT Security en vanuit jouw oprechte interesse ben je goed op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving. Je kunt risico’s goed wegen en inschatten en weet de vertaling te maken van de theorie naar werkbare, praktische oplossingen voor jouw collega’s. Je werkt zelf niet operationeel, maar dient wel inhoudelijke kennis te hebben (bijv. ketenautomatisering, SaaS en Clouddiensten) om interne en externe partners aan te sturen.

Wat bieden we jou?  

Het leuke is dat je in een soort startup situatie binnen een groot, professioneel bedrijf komt te werken (het beste van 2 werelden). Doordat ICT-veiligheid centraal staat in onze organisatie, kom jij met vele afdeling in contact. Je hebt een zelfstandige functie waar je gevraagd én ongevraagd advies mag geven.

Vanuit het grote bedrijf is er veel georganiseerd. Zo zijn er opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Je kunt echt alle kanten op.

De functie valt binnen CAO GGZ met o.a. een uitstekende verlofregeling, een eindejaarsuitkering, 100% betaalde zorgverlof, ouderschapsverlof en een 36-urige werkweek.

Salarisschaal CAO GGZ FWG 60 max € 4.717 bruto per maand bruto per maand en je kunt kiezen of je 32 of 36 uur per week wilt werken. Je kunt overigens ook hydride werken (thuis en/of op kantoor).

Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden

We vinden het belangrijk dat je zelf ook in balans blijft. Dit ondersteunen wij met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Er valt bij ons veel te kiezen, zoals werken in deeltijd, flexibel werken en thuiswerken. Andere voorbeelden van onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zijn 100% betaald zorgverlof, ouderschapsverlof en goede regelingen voor pensioen en reiskosten.

Daarnaast bieden we je uitgebreide mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen in je vakgebied en door te groeien in onze organisatie.

Contact & Solliciteren

Om te reageren of met vragen kun je contact opnemen met Bert Klinkenberg (CIO) via 06-10034891 of bertklinkenberg@vigogroep.nl. Je sollicitatie kun je t.a.v. Specialist Informatiebeveiliger/CISO, sturen naar werken@vigogroep.nl.