Vul een zoekwoord in

Wij zijn VIGO

Jeugdzorg, forensische zorg en geestelijke gezondheidszorg, daar zijn wij van. We bieden behandeling en begeleiding aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. We brengen eigen kracht verder. En doen wat nodig is. Waar en wanneer dat nodig is. Daar waar het beter van wordt vernieuwend, daar waar het al goed is, verankerd.

We zijn er voor iedereen

We zijn er voor iedereen die ons nodig heeft, van jong tot oud. Wij zien de mens met een vraag. Of het nu gaat over opvoeden en ontwikkelen. Of die vraag nu eenvoudig is of ingewikkeld, psychisch of psychiatrisch. Zelfs in combinatie met strafbaar gedrag. Niet het vraagstuk, maar de mens staat bij ons centraal.

We vernieuwen

We vernieuwen daar waar de mens er beter van wordt. Niet omdat het moet, maar omdat het helpt. Om onze zorg voor iedereen bereikbaar, beschikbaar en betaalbaar te houden. Met de mens zelf aan zet. Zodat mensen krachtiger worden en beter kunnen omgaan met de uitdagingen in hun leven. We omarmen technologie en nieuwe idee├źn. Dat is voor ons een vanzelfsprekendheid.

We verankeren dat wat goed is

We verankeren dat wat goed is. Want we zijn goed in wat we doen. We bieden gespecialiseerde zorg en we bieden mensen een veilige basis. We hebben veel kennis in huis. Op alle aandachtsgebieden binnen jeugdzorg, forensische zorg en geestelijke gezondheidszorg.

Samen brengen we eigen kracht verder

Maar we doen het niet alleen, we geloven in de kracht van samen. Binnen onze eigen organisatie, maar ook over de grenzen van VIGO heen. Ook onze kennis delen we buiten VIGO, bijvoorbeeld met organisaties die kunnen voorkomen dat mensen onze zorg nodig hebben. We vinden het belangrijk de mens in z'n geheel te zien, zodat we sneller en beter kunnen helpen. Zo ondersteunen we kwetsbare mensen op hun reis door het leven, zodat ze weer een toekomst hebben die hen past. En brengen we eigen kracht verder.