Vul een zoekwoord in

Wij zijn VIGO

Wij zijn VIGO. Onze organisaties Centiv, GGZ Momentum, Pactum, Rooyse Wissel, Vincent van Gogh en Viviq bieden zorg en begeleiding aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Samen brengen we eigen kracht verder. En doen we wat nodig is. Waar en wanneer dat nodig is. Daar waar het beter van wordt vernieuwend, daar waar het al goed is, verankerd.

We zijn er voor iedereen

We zijn er voor iedereen die ons nodig heeft, van jong tot oud. Of het nu gaat over opvoeden en ontwikkelen. Of die vraag nu eenvoudig is of ingewikkeld, psychisch of psychiatrisch. Zelfs in combinatie met strafbaar gedrag. Niet het vraagstuk, maar de mens staat centraal.

We vernieuwen

Het omarmen van technologie en nieuwe idee├źn is voor ons een vanzelfsprekendheid. We vernieuwen daar waar de mens er beter van wordt. De mens is, waar dat kan, zelf aan zet, zodat die persoon krachtiger wordt en beter kan omgaan met de uitdagingen in zijn of haar leven.

We verankeren dat wat goed is

We bieden gespecialiseerde zorg en begeleiding en een veilige basis voor mens en maatschappij. We hebben veel kennis in huis, waarbij ons werkveld ligt binnen de Zorgverzekeringswet, de Wet langdurige zorg, de Wet maatschappelijke ondersteuning, de Jeugdwet en de Wet forensische zorg.

Samen brengen we eigen kracht verder

We geloven in de kracht van samen. Binnen onze eigen organisatie, maar ook daarbuiten. Onze kennis delen we bijvoorbeeld met organisaties die kunnen voorkomen dat de mens onze zorg nodig heeft. Omgekeerd brengen we goede voorbeelden ook van buiten naar binnen. Zo ondersteunen we kwetsbare mensen op hun reis door het leven en brengen we samen eigen kracht verder.